Rotsplantenkwekerij De GentiaanRots- en alpenplantenkwekerij De Gentiaan is een kleinschalig gespecialiseerde ambachtelijke bedrijf. Dat wil zeggen dat er geen grote aantallen per soort worden gekweekt en dat er op onze kwekerij nog veel zelf wordt vermeerderd.
Wij leveren in hoofdzaak aan particulieren. Door onze kontakten met binnen- en buitenlandse kwekers zijn wij elk jaar weer in staat nieuwe soorten aan te bieden.
rotsplantenkwekerij

Wij kweken planten van heel gewoon tot heel bijzonder. Dit betekent dat er zowel voor de beginnende als gevorderde rotsplantenliefhebber op onze kwekerij volop keus is.
Vanwege de logistiek kunnen er geen planten per pakketpost worden verzonden. Ook worden er geen catalogussen en documentatiemateriaal verzonden. Overige informatie wordt alleen telefonisch of per e-mail gegeven.

Schalen en Potten


Naast het kweken van planten maken wij ook schalen en potten, opgemaakt met verschillende Sempervivum- en Sedumsoorten. Deze opgemaakte schalen zijn onderhoudsvriendelijk omdat ze weinig water nodig hebben. Daarom worden deze schalen en potten veel gebruikt op begraafplaatsen.
Ook is het een uitstekend idee om deze opgemaakte schalen en potten als cadeau te geven. Voor terras en balkon zijn ze prima geschikt.


rotstuin
rotstuin
rotstuin
rotstuin


Contante betaling


Omdat er op onze kwekerij geen mogelijkheid is om te pinnen zouden wij het op prijs stellen dat u contant afrekent. Voor grotere bedragen is er een machtigingsformulier.
alpineplanten kwekerij