Open tuindagen kwekerij ‘De Gentiaan’ 2017

Uitnodiging open tuindag kwekerij ‘De Gentiaan’
Onze open tuindag wordt in 2017 gehouden op 2e Paasdag 17 april van 10.00 uur tot 16.00 uur. De kwekerij is gelegen aan de Woestijnenweg 34, 8026 PJ Zwolle (Wijthmen).

Ook dit jaar hebben we weer een heel bijzonder assortiment rots- en alpenplanten, diverse  bolgewassen en laagblijvende vaste planten en opgemaakte schalen voor balkon of terras.
Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment dwergconiferen en dwergheesters van Herman Geers uit Boskoop, website: www.hgeers.nl

Even als voorgaande jaren zal ook dit keer medewerking worden verleend door een aantal collega/hobby kwekers. Een unieke gelegenheid voor het aanschaffen van zeer zeldzame planten of om gezellig even een praatje te maken. Kortom reden genoeg om even langs te komen op 2e Paasdag.

De volgende collega/hobby kwekers verlenen hun medewerking:
Johan van den Akker uit Ens
Geert Borgonje uit Raalte
Frits Litjens uit Leuningen
Ap Peppelenbos uit Gorsel
Bart Wortelboer uit Eelde.

Overige activiteiten.
Jan Beekman uit Vaassen komt weer met glas in lood. Hij verkoopt diverse producten zoals vlinders, bloemen en zelfs engelen. Geweldig mooi om dit te zien.
Verder is er een kraampje voor de Stichting Kinderhulp Beregszasz. Deze stichting zorgt er voor dat kinderen uit de Oekraine naar Overijssel kunnen komen voor een periode van 3 weken bij gastgezinnen.
Ze verkopen o.a. voorjaarskransen en diverse producten uit de Oekraine. De opbrengst van deze producten is bedoeld voor deze stichting. Website: www.kinderhulpberegszasz.nl
Voor de inwendige mens zorgt onze kleinzoon Robert, geholpen door zijn vader en moeder met de verkoop van een kopje soep en een broodje.

Contante betaling.
Omdat wij niet over een pin-apparaat beschikken zou ik u willen vragen om contant af te rekenen. Voor grote bedragen kunnen we een regeling treffen door middel van het invullen van een machtigingsformulier. Tijdens de open dag is het meestal druk met het afrekenen. Mocht u over weinig tijd beschikken dan mag u ook zelf het te betalen bedrag noteren en bij ons komen afrekenen.

Openingstijden.
Nogmaals willen wij u er op wijzen dat de openingstijden zijn gewijzigd. De kwekerij is geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur vanaf derde weekend van maart tot en met september. Buiten deze openingstijden is de kwekerij alleen op afspraak te bezoeken. De kwekerij is op donderdag 25 mei Hemelvaart eveneens geopend. Op deze dag zijn er geen bijzondere activiteiten. De Pinksterdagen zijn wij gesloten.
Regelmatig krijgen wij het verzoek om planten op te sturen. Voor alle duidelijkheid wij verzenden geen planten !

Let op !!!  Wij zijn gesloten van 28-06-2017 tot en met 06-07-2017.

U bent van harte welkom op onze open tuindag of op een van onze andere openingsdagen. Zoals gebruikelijk is de toegang het parkeren en de koffie of thee gratis.


Video open tuindagen 2016

alpineplanten kwekerij