Open tuindagOpen tuindag Hemelvaartsdag 13 mei 2021

Ondanks de versoepelingen van de coronamaatregelen hebben we besloten dat onze open tuindag op Hemelvaartsdag 13 mei niet door gaat. We vinden het bijzonder jammer dat we tot dit besluit moeten komen omdat we deze dag altijd bijzonder leuk vonden om dit te organiseren.

Wel hebben we besloten om de kwekerij op Hemelvaartsdag 13 mei open te stellen, dit kan zonder een afspraak te maken.
Er wordt dus op Hemelvaartsdag geen medewerking verleend door collega hobbyisten. Met andere woorden er zijn dan geen bijzondere activiteiten.Wel verwachten wij van u dat u zich aan de voorgeschreven afstand houd van 1,5 meter. Naar onze mening is er op de kwekerij voldoende ruimte om aan die afstand te voldoen.

De kwekerij is verder normaal geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wilt u in alle rust de kwekerij bezoeken kom dan op en op andere dag buiten de openingstijden maar dan alleen op afspraak via e-mail: info@degentiaan.com of telefonisch: 0529-402188. Ook is er een mogelijkheid om een bestellijstje te maken en op te sturen, waarna de planten worden klaar gezet. De pinksterdagen zijn we gesloten.

alpineplanten kwekerij