Open tuindag kwekerij ‘De Gentiaan’
Evenals voorgaande jaren organiseren wij ook dit jaar in 2019 weer een open tuindag en wel op 2e Paasdag,22 april van 10.00 tot 16.00 uur. Op deze dag zal medewerking worden verleend door een aantal collega/hobby kwekers. Verder zal medewerking worden verleend door Succulenta afdeling Zwolle. Dit is een vereniging van liefhebbers van cactussen en vetplanten. Zij geven informatie over hun hobby en zullen daarbij ook planten voor de verkoop aanbieden. Ook zal er glas in lood worden aangeboden in verschillende creaties zoals engelen, vlinders en bloemen. Voor het goede doel is de stichting kinderhulp Beregszasz aanwezig met de verkoop van een aantal producten uit de Oekraine. Met de bedoeling om de kinderen uit de Oekraine bij gastgezinnen onder te brengen voor een korte vakantie.

Op Hemelvaartsdag 30 mei zijn wij eveneens geopend van 10.00 tot 16.00 uur maar dan zullen er op die dag geen bijzondere activiteiten plaats vinden. De Pinksterdagen zijn we gesloten.

U bent van harte welkom op onze open tuindag of op een van onze andere openingsdagen.

Ook dit jaar hopen we er weer een gezellige dag van te maken. En zoals gebruikelijk is het parkeren, de koffie en of thee gratis. Tot spoedig ziens op onze kwekerij.

Contante betaling
Op onze kwekerij is het niet mogelijk om te pinnen. Daarom zouden wij u willen vragen om contant af te rekenen. Voor grote bedragen is er een mogelijkheid om een machtigingsformulier in te vullen.

alpineplanten kwekerij