OpeningstijdenOnze openingstijden zijn op vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Vanaf de derde weekend in maart tot en met de maand september is de kwekerij geopend.
Buiten de openingstijden bent u ook van harte welkom maar dan alleen op afspraak via e-mail: info@degentiaan.com of telefonisch: 0529-402188.

Ondanks de versoepelingen van de coronamaatregelen hebben we besloten dat onze open tuindag op Hemelvaartsdag 13 mei niet doorgaat. De kwekerij is op deze dag wel geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur maar zonder medewerking van collega hobbyisten. Voor u bezoek hoeft u geen afspraak te maken.

Onder voorbehoud zijn wij eveneens geopend op woensdag 22 september tot en zaterdag 25 september tijdens de Gardenista te Laag Zuthem bij Zwolle van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Mocht u een ander tijdstip beter uitkomen neem dan even contact met ons op.

De Pinksterdagen zijn wij gesloten.

Verzenden afrekenen en afhalen van planten
Voor alle zekerheid vermelden wij nogmaals dat wij geen planten verzenden en dat er bij ons op de kwekerij niet kan worden gepind. Wel is er een mogelijkheid om via een machtigingsformulier te betalen of dat het bedrag ter plaatse via de telefoon wordt overgemaakt.

Voor diegene die de kwekerij liever niet wil bezoeken bieden wij de mogelijkheid om een bestellijstje te maken via de website of via de mail waarna de planten na vermelding van de datum kunnen worden opgehaald vanaf de kwekerij.

rotstuin kwekerij
alpineplanten kwekerij